Ebuku 20 Senarai Idea Projek dan Inovasi Siri 2 - Rm 10.00


Assalam,

Syukur ke hadrat Illahi, kerna limpah kurniaNya kami dapat menerbitkan sebuah lagi produk yang berupa ebuku yang bertajuk Idea Projek dan Inovasi Siri 2.

Ebuku yang diterbitkan kali ini mengandungi sebanyak 20 idea inovasi dan projek, khas untuk tatapan anda. Ebuku ini adalah merupakan sambungan dari siri sebelum ini yang bertajuk "Idea Projek dan Inovasi Siri 1".

Baiklah, kami tidak mahu bercerita panjang. Kami nak memperkenalkan produk sambungan terbaru yang telah terhasil bersama-sama team terhebat kami.

Sedikit Informasi Tentang Ebuku Ini

  1. Tajuk diberikan untuk ebuku ini adalah Idea Projek dan Inovasi Siri 2.  
  2. Idea dalam ebuku ini adalah bersifat general (Am), dimana idea-idea yang ada tidak terhad kepada satu bidang sahaja.  
  3. Penulis memberikan idea-idea inovasi yang ringkas dan berguna. Kebanyakan idea-idea dapat memudahkan urusan seharian dalam kehidupan manusia.
  4. Terdapat sekurang-kurangnya 20 idea inovasi didalam ebuku ini lengkap dengan sinopsis idea.
  5. Ebuku ini juga akan di "update" dari semasa ke semasa jika penulis mendapat idea tambahan yang baru.
  6. Pembeli juga berhak untuk menjual semula ebuku ini dengan syarat jualan tidak melebihi Rm10. Juga boleh diberi secara percuma kepada sesiapa yang pembeli mahu dengan syarat tidak mengubah isi kandungan asal penulis.
  7. Anda boleh menggunakan kesemua idea yang diberikan dalam ebuku ini, tetapi pihak kami tidak menjamin idea ini akan menjadi hak mutlak anda. Melainkan anda mengubah sedikit idea ini untuk anda jadikan hak mutlak anda.
  8. Ebuku ini masih berharga RM 10.00.


Cara Melakukan Pembelian

Jika anda berminat untuk membeli naskhah ebuku ini anda boleh terus ke ruang Pembelian Produk yang terdapat di page index dibahagian atas blog ini. 

Atau

Anda boleh terus Klik Disini >> Cara Pembelian untuk melakukan pembelian.

Atau

Jika anda mahu lagi info tentang naskhah ebuku ini, anda boleh terus ke ruang Hubungi Kami. Disitu kami ada sertakan email dan no telefon untuk anda berhubung dengan kami.

Comments