Posts

Showing posts from February 15, 2016

Senarai Produk Kami

Pengumuman - Penulis dan Rakan-rakan

Assalam

Untuk pengetahuan anda semua, blog ini kini beroperasi dan dikelolakan sepenuhnya oleh saya seorang sahaja. Saya yang dimaksudkan adalah Syazwan Jaudin @ M.Syazwan (Founder dan Owner ideaprojek.blogspot.my).

Dimana, jika anda perasan terdapat 2 nama yang saya gunakan untuk menulis kerana salah satu nama itu saya menulis blog melalui telefon pintar dan satu lagi nama menggunakan PC atau Laptop.

Rakan saya yang lain terpaksa mengundur diri kerana atas sebab-sebab komitmen kerja dan juga komitmen kehidupan bekeluarga.

Saya masih lagi disini kerana minat menulis dan bidang inovasi ini masih lagi mempunyai tempat didalam hati. Ianya seperti hobi dalam hidup saya.

InsyaAllah, sekiranya saya panjang umur, blog ini tetap akan menjadi  peneman anda ketika memerlukan.

Teruskan perjuanganmu wahai “Thinker” dan “Maker”.

Tips dan Rahsia Lulus Cemerlang Ujian Muet

Image
Assalam

Maaf, hari ini saya terpaksa off topic sikit dari tajuk sebenar blog ini. Saya hanya nak menyampaikan hasrat rakan saya untuk memberitahu dan membantu pelajar-pelajar seperti anda. Tak salah rasanya untuk saya berkongsi disini, kerana blog saya adalah diantara blog yang amat dekat dengan kehidupan pelajar.

Sudah ambil Muet?

Adakah anda seorang pelajar diploma? Dan ingini menyambung pelajaran ke peringkat lebih tinggi? Jika ya, anda perlu membaca informasi yang ingin saya sampaikan.

Keperluan menduduki Ujian Muet